muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 10°
14°

Xavier March, virtual campió a Preferent

Just una derrota i una combinació de resultats adversos pot privar el jove de setze anys del títol

El jove Xavier March, de setze anys, és ja el virtual campió de Mallorca de Preferent, després de guanyar en la setena i penúltima ronda Alejandro Martínez, número 2 del rànquing. En tot cas, matemàticament, March no és encara campió, ja que una derrota a la darrera contra José Oneto, juntament amb una sèrie de resultats adversos a la resta de taulers, li impedirien obtenir dissabte el títol.

En altres taulers, Andrés Schenk va fer taules amb José Oneto i Juan Ramón Galiana amb David March; Pere Mascaró guanyà Francisco Pomar i Tomàs Serra Maties Ruiz.

A Primera, Antoni Ducros perdé amb Josep Canyelles, que l'igualà així en puntuació, mentre que Fèlix Borrego perdia amb Nicolàs Castro.
José Carlos Fraga va guanyar Ramon Quesada a Segona i és líder en solitari amb un punt d'avantatge sobre Pedro Ramon. Un i altre s'enfrontaran en la pròxima ronda. D'altra banda, Carlos Seda i Alejandro González feren taules. González, Seda, Cañellas i Quesada es troben igualats a cinc punts.

Finalment, Juan R. Simón és líder en solitari a Tercera, després de superar Severiano Alique. Té 6.5 punts, mentre que Miguel Silva, el seu màxim rival, en té sis. S'han de destacar també les taules firmades entre Bartomeu Rigo i Josep Matas. Alique, Matas, Redondo, Rigo i De la Torre figuren en la classificació amb 5.5 punts.

Dissabte que ve es disputarà la darrera ronda i, a continuació, es procedirà al lliurament de trofeus.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris