muy nuboso
  • Màx: 13°
  • Mín: 10°
11°

Son Pardo: Diluvi demostrà la seva categoria

El cavall de cas Panaré s'imposà brillantment al Premi Codorniu reservat per a Nacionals

Diluvi va demostrar el seu nivell i no va decebre en les expectatives, en aconseguir una gran victòria al Premi Codorniu, en la prova reservada a nacionals.

A les regnes de Juan Carlos Rotger, el cavall de la quadra de cas Panaré va realitzar una correguda extraordinària, per marcar un registre d'1.18.9, i traient més d'un segon d'avantatge a qui es presumia que era el seu gran rival, Dafnis GS, que, amb 1.20.1, s'hagué de conformar amb la segona posició, en dura pugna amb Creta Jugde, que arribà en tercer lloc, amb 1.20.4. La quarta posició va ser per a Enigma des Bosc. A més de la prova reservada als nacionals, que fou la gran atracció de l'horabaixa, també va ser destacable la darrera correguda de la cita, el Premi Tristán, en què es va assistir a un duel entre Bussybon i Holy Bowl, que es va resoldre en favor del primer, encara que varen marcar el mateix registre (1.15.8).

Quant a la prova en què estava situat el quintet, el Premi Urania II, la victòria va ser per a Eosco Labou, amb un temps d'1.21.7, superant Emilio Speed (1.22.0). Completaren el quintet Erik Satie, Bevisa i Bonny Count.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris