algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín:

Fumata blanca

La veritat sigui dita, quant a pronosticar qualsevol esdeveniment que afecti l'esport futbolístic, són molts anys d'«estirar des carro», circumstància que ens permet (dit amb tota modèstia) encertar, amb bastants dies d'avançament, allò que molts ni somiant veurien factible que succeeixi. I tal com avançaren fa ja unes quantes dates, a la fi es produí «fumata blanca» respecte de la formació del govern federatiu per un cicle de quatre anys més. I tal com ho avançàrem, vàrem encertar plenament amb les «dues responsabilitats» de la Vicepresidència 1a vacant. D'aquesta manera, ocuparan l'esmentada «conselleria» Llorenç Bauzà, que es responsabilitzarà de l'àrea econòmica, mentre que Manolo López Lacal presidirà l'àrea esportiva des del futbol base i la resta de categories. Quant a les instal·lacions esportives, com a premi de consolació, ha estat per a Luis del Olmo, un personatge acostumat a «vetar» qualsevol lliurament de qualsevol distinció sense conèixer ni personalmet la persona premiada. I tot per tenir content l'«amo», que afortunadament ha deixat d'incordiar. Continuam. Pep Rosselló i Virgili Juaneda, al capdavant de les delegacions d'Eivissa i Menorca; mentre que s'hi incorporen com a nous directius Tomeu Serra, Manolo Grillé i Darío Fernández. Com a assessor jurídic, el «misser» Domingo Ros. I pel que fa referència a la resta de responsabilitats, continua Tomàs Ballester com a tresorer, com igualment Pep Domènech, Miquel Bestard, Manolo Martín Vences i Juan Mora al capdavant del Col·legi d'Àrbitres, d'Entrenadors, de l'Escola d'Entrenadors i Mutualitat, respectivament. Juan Daniel continuarà com a assessor del president, i ja s'ha acabat. Com a secretari Ggeneral, Manolo Bosch. Tot va quedar «fumat i beneït» en un sopar multitudinari que va tenir lloc al restaurant El Patio de Montuïri, amb la presència de la directora general d'Esports, Joana Maria Petrus.

Estadi Balear

Cinc en punt de l'horabaixa (horari que, a partir de la propera jornada a disputar-se a l'Estadi Balear, ens han assegurat que serà avançat), damunt la gespa de l'Estadi, darrer partit de la primera volta. Una baixada de teló oficial que ha atorgat el premi de campió d'hivern al conjunt amfitrió, que avui rebrà el Poblera. Serà un partit sobrat d'al·licients, quant al benefici que pot atorgar al conjunt blanc-i-blau. El més important, ratificar, en cas que s'aconsegueixin els tres punts, el seu avantatge respecte del segon ocupant de la taula classificatòria, després de la derrota que ahir a l'horabaixa va patir davant el Vilafranca en el seu propi camp de Son Ferriol. Respecte dels restants, gaudir de l'espectacle que acostuma a oferir el conjunt que tan encertadament entrena Miquel Crespí.

Poliesportiu Magaluf

Ocasió que ni pintada se li presenta al conjunt de Magaluf per fer un altre bot triomfant, cercant l'aproximació als rivals que viuen a les altures de la taula. I s'espera que davant l'equip de Sóller amargui les properes festes de Nadal. Aquest partit començarà a les 16 hores.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris