muy nuboso
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
15°

El Madrid assumeix el fracàs

Figo, que no jugà, i Solari, que sí, no amaguen la decepció i l'enuig

El dia després de l'eliminació a la Copa del Rei les aigües no baixaven gaire tranquil·les a les files del Reial Madrid, i la paraula fracàs era la més pronunciada. Així, una de les màximes estrelles del club blanc, Luis Figo, fou bastant clar i mostrà la seva comprensió que ara es parli de fracàs: «L'eliminació del Reial Madrid a la Copa és per estar sorprès, però en un partit pot passar qualsevol cosa. La teoria de l'equip fort no sempre es compleix, malgrat que haver quedat fora és una pena».

El portuguès va dir que comprèn l'empipament dels aficionats: «Tenen raó per estar enfadats. No hem de fer més que posar-nos en la seva pell. Però si ells es posen a la pell dels jugadors, s'adonaran que també estam enfadats. La paraula fracàs és àmplia, i es pot dir que haver quedat fora a Toledo és un fracàs. Estam decebuts i les conseqüències de la derrota són les crítiques i les paraules menys bones». Cal recordar que Figo no va jugar a Toledo, però va voler defensar els seus companys, indicant que «si els jugadors que botaren a Toledo pertanyen al Reial Madrid, és perquè tenen categoria per estar-hi, i per tant, l'equip era de plenes garanties».

De la seva banda, un dels jugadors que sí jugaren a Toledo, l'argentí Santiago Solari, no va voler cercar justificacions ni excuses a l'eliminació copera: «Totes les excuses estan de més. L'eliminació de la Copa és irreparable, i malgrat que hi ha una sèrie de factors que hi influïren, dir-los ara passarien a ser excuses, per la qual cosa em nec a comentar-los. Tots estam dolguts, i els que jugam menys, encara més, però la derrota no ens afectarà». Solari va desmentir que l'equip no sortís motivat al Salto del Caballo toledà: «Per res no vàrem sortir desmotivats. Més enllà de la categoria del rival, ells varen començar marcant, i això ens va posar el partit molt cap amunt, malgrat que nosaltres tinguérem el control del joc i les oportunitats».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris