algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín:

El nou pavelló de gimnàstica es fa gran

Les obres marxen a bon ritme i la instal·lació estarà acabada a finals de març o principis d'abril

El Govern balear es va comprometre públicament a reconstruir el pavelló cremat el mateix dia de l'incendi, aquell llunyà 15 de maig del 2000. Tant el president Antich, com la consellera de Benestar Social, Fernanda Caro, i també la directora general d'Esports, Joana Maria Petrus, assenyalaren aleshores que, en el mínim de temps possible, es faria un nou pavelló.

Finalment, com se sap, no es construeix un pavelló multidisciplinari, sinó que es decidí construir una sala dedicada únicament a gimnàstica amb un cost de 309.000.000 de pessetes. Les obres, adjudicades a la mateixa empresa que havia construït el pavelló multidisciplinari al Prínceps d'Espanya, començaren el 16 d'agost amb un termini d'execució de sis mesos. Serà difícil, pràcticament impossible, que l'empresa constructora el compleixi estrictament, malgrat que, en qualsevol dels casos, l'obra, si no hi ha un denou en el darrer moment, estarà finalitzada entre els mesos de març i abril.

El català Joaquim Pujol és l'arquitecte responsable de l'obra, mentre que Ildefonso Pérez és l'aparellador d'un pavelló de gimnàstica que serà dels millors d'Europa. La instal·lació disposarà de totes les comoditats perquè els components de l'Escola Superior de Gimnàstica del Govern balear pugui fer la seva feina de la millor manera possible. En aquest sentit, en el pavelló hi haurà tots els elements necessaris perquè tant els gimnastes masculins com les femenines disposin de les millors condicions de feina. Així, és clar que la instal·lació tindrà la superfície necessària (14x14) perquè es puguin practicar els exercicis de terra, com també el preceptiu espai per poder assajar els salts.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris