nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
10°

Àlex i Alfredo neguen l'agressió, malgrat que l'informe la confirma

Segons els dos jugadors de l'Osasuna, tot ha estat «desproporcionat i exagerat»

Àlex Fernández i Alfredo Sánchez donaren ahir la cara per explicar la seva versió dels fets que acabaren amb ells dos al calabós de la Policia Nacional de Palma la matinada de diumenge a dilluns. Els dos jugadors d'Osasuna varen negar que agredissin Juan Luis Achurra, propietari del bar Tututangoo, malgrat que reconegueren la discussió amb ell i amb els agents de la Policia. Alfredo va destacar que «tot el rebombori que s'ha muntat ha estat desproporcionat i exagerat. S'ha comptat mentida rere mentida i se'ns ha valorat sense escoltar-nos. Se'ns ha matxacat injustament sense escoltar la nostra versió. El mal ja està fet».

De la seva banda, Àlex, que fou el principal culpable dels incidents, va exculpar Alfredo dels fets, i indicà que «el meu error va ser anar amb el xandall del club i ser gent coneguda. De l'únic que se'ns pot culpar és d'estar a aquelles hores en un bar», i afegí que «l'empleat del bar va voler embullar-ho un poc i es va passar».

Però, malgrat la negació dels jugadors, el fet és que l'informe policíac no els deixa gens ben parats. Segons el que reflecteix, després que l'amo del bar cridés la Policia, per haver-lo agredit amb un tassó a la mà, els jugadors partiren cap a un altre bar, però els agents arribaren i els demanaren documentació. En veure aparèixer Achurra, Àlex l'insultà, amenaçà i intentà agredir, tot això davant els policies, segons l'informe, davant la qual cosa i la nova negativa a identificar-se, els agents el detingueren.

Tot seguit, Alfredo anà a l'hotel, s'identificà i els agents partiren, però el jugador d'Osasuna anà a la comissaria per veure Àlex. Copejà les portes, demanà veure'l, i davant la negativa a abandonar les dependències i empènyer els policies, quedà detingut. Després, les ja conegudes amenaces de mort («tenim amics d'HB, no podreu dormir tranquils» o «quan et vegi de paisà et mataré», segons l'informe), dotze hores al calabós, la declaració davant el jutge i el viatge a Pamplona. Els jugadors ho neguen, però l'informe està escrit, i l'advocat de l'amo afirma que tot està gravat en vídeo. El jutge haurà de decidir.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris