algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
15°

Xavier Benítez, exultant

Tan prest com va finalitzar el campionat de la temporada passada, en què Hiper-Ocasión no va poder aconseguir allò que tan anheladament volia i somiava el seu president, Xavier Bentítez, es va iniciar una nova etapa a tots els nivells de tan popular entitat. Xavier, home emprenedor i empresari acostumat sempre a guanyar, es va juramentar a formalitzar una plantilla que reunís un bon marge de seguretat i garantia quasi absoluta, capaç de fer-se respectar, encara que pels efectes era conscient que seria una circumstància molt difícil i empalagosa, atès que tots els rivals «anirien per ells», tal com succeeix des que s'inicià el campionat empresarial. I si no, que ho preguntin a Carpintería Peralta, Cardona-Zarza i a un caramull de rivals, que a l'hora d'haver-se d'enfrontar contra l'Hiper es multiplicaren al mil per mil, com si els hi anàs la pròpia vida. I agradi o deixi d'agradar, Hiper-ocasión ha reavaluat el campionat, circumstància que no es coneixia des d'abans de desaparèixer els mítics Bar Miguel Es Forat, Ca na Paulina, etc. I en Xavier pot estar orgullós de ser l'artífex que a la competició no hi falta salsa, ni menys emotivitat. De moment, el primer títol oficiós de l'actual temporada ja està en el sac. Ens referim al Campionat d'Hivern, que Hiper-ocasión va aconseguir una vegada finalitzat el partit que contra Restaurants Click (5-0) varen disputar ahir capvespre. Un títol oficiós, repetim, que haurà de ser confirmat en ocasió dels imminents partits que contra Llombards i Emaya es jugaran en les dues pròximes jornades. I mentre el «cuco» d'en Xavier, sense perdre la innata cara somrient, que s'engrandeix a l'hora de pontificar sobre la potencialitat de la plantilla, somia, encara que sigui despert, que al final de temporada arrasaran en la corresponent fase estatal, en què l'Agrupació Independent d'Empreses hi participa anualment.

Futbol base

Ens estam acostant a les dates en què es disputarà el Campionat d'Espanya d'Autonomies sub-15 i sub-17, que com ja és sabut tindrà lloc a final de l'actual mes en els rectangles de l'Espanya de Llucmajor i Arenal. Per acabar d'aglutinar les respectives seleccions, tant Miquel Bestard Cabot com igualment el popular «robot» Pep Garrido demà dilluns donaran a conèixer les relacions de jugadors de les seleccions definitives que participaran a l'esmentat certamen estatal. I per anar entrant en gana, el pròxim dimecres el combinat sub-15 s'enfrontarà amistosament a l'Arenal juvenil, mentre que dijous seran els juvenils sub-17 els que competiran contra l'Espanya de Tercera Divisió. Partits, repetim, en què participaran els flamants seleccionats d'ambdues categories.

Nou Camp d'Inca

Per ningú no és cap secret que el Platges de Calvià des que es va responsabilitzar de la plantilla l'experimentat tècnic Tomàs Gibert, s'ha convertit poc menys que en l'equip revelació del campionat. Serà curiós comprovar-ho avui horabaixa a partir de les quatre i mitja, enfront del Constància en el Nou Camp.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris