nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:
16°

Vilafranca ja té un nou camp

Ahir fou inaugurat el «millor camp de gespa artificial d'Espanya»

Ahir divendres s'inaugurà el nou camp de futbol del municipi de Vilafranca. És una terreny de joc de gespa artificial i ja ha estat catalogat com el millor d'aquestes característiques de tot Espanya. Malgrat que segons el projecte d'obres del camp d'esports de Vilafranca és una reforma, és, sense dubte, una obra de nova creació.

A més de la graderia i la il·luminació, la intervenció més important ha estat la implantació del camp de gespa artificial en lloc de la terra d'abans. Respecte d'això, el president de la Federació Balear de Futbol, Antoni Borràs del Barrio, afirmà durant l'acte d'inauguració que: «És el millor camp de gespa artificial que he vist a tot Espanya i servirà perquè els més petits arribin a ser grans jugadors».

Aquesta remodelació ha suposat una inversió de 93 milions de pessetes per part del Consell de Mallorca, el Govern i l'Ajuntament de Vilafranca. El batle de la localitat, Jaume Sansó, va dir: «Hem aconseguit l'objectiu que ens fixàrem fa tres anys. Podríem haver fet un camp normal, però volíem construir el millor». Durant tota la jornada d'ahir es varen disputar partits de futbol entre tots els equips de les diverses categories del Club Esportiu Vilafranca i molts d'esportistes de la localitat, tant veterans com joves.

L'acte central de la inauguració fou la treta d'honor en el centre del terreny de joc per part de la directora general d'Esports, Joana Maria Petrus; el vicepresident del Govern, Pere Sampol, i el mític jugador del Reial Madrid Enrique Pérez «Pachín». A més a més, també hi eren presents Tomeu Penya, com a vicepresident del Club Esportiu Vilafranca; la vicepresidenta del CIM, Maria Antònia Vadell, així com la directora general d'Agricultura, Margalida Estelrich.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris