algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:

Aragonés afirma que no es penedeix de l'esbroncada a Samuel Etoo

Vol tancar la polèmica amb el jugador i indica que la seva reacció fou per alliçonar-lo

La maror provocada per les faltes de disciplina de Samuel Etoo sembla remetre gradualment, amb el jugador tornant als entrenaments, però amb Luis Aragonés confiant que hagi après la lliçó, i per si un cas, reafirmant-se en la seva posició i en la seva actuació.

El tècnic mallorquinista volgué tancar de manera pública tota la polèmica entorn del cas Etoo, però abans aprofità per indicar que no es penedeix del que va fer, ja que ho considerava imprescindible per tallar una possible onada de queixes que començava a forjar-se: «Ja hi va haver una protesta a Las Palmas i ara un altra; això no podia anar a més. Jo som qui comanda, es pega una estirada d'orelles, se xerra i ja no tornarà passar. N'estic segur. Ara hi ha més unió». Precisament la unió en el vestidor és la qüestió que pot quedar més tocada amb aquest afer, si bé, segons les declaracions dels jugadors, sembla que donaran una nova oportunitat de redempció a Samuel Etoo.

La reacció aïrada d'Aragonés cap a Samuel Etoo ha suscitat alguna crítica, pel fet que gairebé s'arribàs a l'agressió física. Però, segons el Savi d'Hortaleza, ell no va perdre els nervis en cap moment, sinó que tot estava pensat i ben pensat, per donar una lliçó al jugador i tallar d'arrel la seva actitud incorrecta: «Jo no em penedesc de la meva reacció. Me'n ric quan diven que he perdut els nervis. En cap moment no els vaig perdre. Estava tot molt meditat, i era el moment de fer això per assegurar-me que no tornaria a passar. I m'és igual si hi ha càmeres de televisió o no. A Las Palmas passà una cosa pareguda, i no els vaig perdre, ni a Saragossa tampoc, però això ja s'havia d'aturar, perquè si no primer és un, després un altre i un altre... i això no. Per això estava tot molt ben pensat».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris