algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

Manacor: Fet de Gel guanya l'especial Poltres

El menador Joan Toni Riera, el més destacat de la Diada del Criador, amb un total de sis victòries

Bon ambient durant tota la jornada d'ahir dimecres, que es va viure a l'hipòdrom Municipal de Manacor per presenciar la Diada del Criador, organitzada per l'ASTROT i que tenia com a aperitiu, tant a la sessió matinal com a la vespertina, la presentació dels poltres nascuts l'any passat (1999), corresponents a la generació G, molts dels quals demostraren ja sobre la pista manacorina una bona predisposició per al trot.

Un dels grans protagonistes del dia tornava a ser el conductor Joan Toni Riera, ja que aconseguia un total de sis victòries a la reunió, manant les regnes, respectivament, d'Ermutine, Diesolo, Clinton Frene, Full Monty, Holy Bowl i Ex d'Ombre, a més de nombroses col·locacions, deixant patent una vegada més la seva condició d'indiscutible líder entre els conductors illencs.

Pel que fa a les proves més rellevants, destaca la còmoda victòria de Farlay a la primera de les concertades reservada en el programa per als poltres dels dos anys amb un bon registre d'1.21.9.

Una bona actuació també era la que tenia Didy Blai a la prova de nacionals dels dematí ja que rodant a 1.19.3 aconseguia la victòria, i fallà la principal favorita, Enigma des Bosc, que tenia una mala sortida, i quedà en segona posició Deninet Star, amb un temps d'1.19.

La millor velocitat de la Diada era la que marcava el debutant Coeur de Pierre a l'estel·lar de la sessió matinal rodant a 1.17.4, imposant-se amb autoritat per davant de Chicago Cleville i el nacional Alcatraz TR, que rodaven a 1.18.2.

Passant a la sessió vespertina, el favorit Full Monty guanyava la segona reservada per a exemplars de la generació F, rodant a 1.23.4; Holy Bolw a 1.18.5 guanyava a la cursa estel·lar i el nacional Bonito TR rodant a 1.19.9 s'imposava a la preestel·lar per davant de Beauty Woman.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris