lluvia ligera
  • Màx: 13°
  • Mín: 10°
12°

La generació G aixeca el cap a Manacor

La presentació dels poltres nascuts l'any 1999 centren l'atenció en un Municipal amb doble sessió

Jornada especial del Criador la que es disputa avui dimecres a l'hipòdrom de Manacor aprofitant la jornada festiva. Una reunió de 20 corregudes dividides en dues sessions de matí i horabaixa.

S'ha de posar especial atenció en dues corregudes que estan fora del programa oficial. Dues proves reservades a la presentació dels poltres d'un any, generació G. Fins a un total de 44 poltres nascuts l'any 1999 debutaran en la pista manacorina davant l'atenta mirada d'aficionats, criadors, propietaris i menadors.

L'esmentada presentació d'aquesta generació es durà a terme mitjançanat dues proves, amb 22 exemplars per correguda, que es disputaran a les nou i mitja del matí i a les tres de l'horabaixa, respectivament. Els guanyadors rebran uns obsequis especials donats per Pinsos Piema i Pinsos Sant Salvador.

Sens dubte una bona oportunitat per començar a fer càbales del futur que espera al trot balear i que estarà regit ens uns anys per aquesta generació G.

I sobre el present, cal destacar del programa d'avui dues proves reservades també a una categoria en teoria de futur però que enguany, amb els bons espectacles que ja han oferit, han desplaçat en l'interès dels aficionats altres generacions de present. Estam parlant dels cavalls de la F. Fins a tres seran les proves en què es podran veure aquests poltres de dos anys, concretament a les 11.20, a les 16.50 i a les 18.30.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris