nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín:
13°

Manacor: Full Monty guanya l'especial poltres superant Fernandito

La llarga distància sobre la qual es disputaren les nou corregudes al Municipal de Manacor no afavorí les bones marques. Així i tot, hi hagué curses en les quals es rodà a un ritme molt ràpid, de manera especial la que protagonitzava la nacional Deninet Star, que damunt 2.400 metres marcava 1.20.1 per davant d'una Duna Sar, que amb aquesta segona posició pràcticament s'assegura el lideratge de la regularitat dins Manacor.

De tota manera, on es rodava més ràpid era en la correguda estel·lar en què Beauty Rog guanyava a 1.19.2, si bé a la darrera recta hagué d'aguantar el fort esprint d'Anders Tax i Duv des Obiers amb la debutant M.M. Gelabert, que entraven marcant 1.19.4.

Es disputà també una cursa per a poltres que dominava i guanyava Full Monty a regnes de J.A. Riera rodant a 1.22.8, que només fou inquietat durant la darrera part del recorregut pel favorit Fernandito, que hagué de superar un handicap de 50 metres, i aconseguí la segona posició amb un bon registre d'1.21.8. Darrere ells entrava Far Naquer a 1.22.0.

Finalment, pel que fa al quartet, no tenia problemes la favorita Crazy Horse per aconseguir la victòria rodant a 1.20.5, seguit a certa distància per De Sandy GS, Didac i Amilcar Bird. La combinació del quartet quedà sense cap encertant.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris