muy nuboso
  • Màx: 14°
  • Mín:
11°

Comitè Juvenil

Els membres del Comitè Juvenil de Competició prengueren les següents decisions: A la Lliga Nacional Autonòmica, vuit partits de sanció a Guillem Gómez García (Pare Ramon Llull) perquè amenaçà l'àrbitre; tres partits a Antonio Lladó (At. Balears) per ofenses al públic; dos partits a Joan Amengual (Alaró) per agressió a un contrari amb penediment. Com a resultat de la informació del partit Son Cotoner-Rt. La Victòria, se suspèn amb vuit partits Juan María Antúnez perquè insultà, amenaçà i intentà agredir l'àrbitre; tres mesos de suspensió al delegat del Son Cotoner, Antonio Aguilar, perquè protestà, insultà i amenaçà l'àrbitre; vuit partits a l'entrenador Mateu Garrieta (Son Cotoner) perquè insultà i amenaçà l'àrbitre; vuit partits a l'auxiliar de material Sebastián Guerrero també perquè insultà i amenaçà l'àrbitre.

Can Mayol  

Després de diverses temporades de no trepitjar el rectangle de joc de l'històric Can Mayol de Sóller, novament farà acte de presència avui a l'horabaixa, a partir de les quatre, l'actual líder i no menys històric rival, l'At Balears. L'afició, afortunadament recuperada, del conjunt representatiu de la Vall és conscient de l'ocasió de gaudir de noranta minuts d'espectacle futbolístic i, al mateix temps, calibrar la potència del seu equip davant els jugadors blanc-i-blaus. Podem garantir que aquests no viatjaran a Sóller en pla turístic. Ben el contrari, el seu tècnic, Miquel Crespí, manifestà que disposarà del seu equip de gala, només amb la baixa per sanció del davanter Loren; la resta, els jugadors habituals de cada jornada. Repetim, l'enfrontament començarà a partir de les quatre, amb l'arbitratge del col·legiat Sánchez Vallés.

Derbi de Ponent  

Envoltat de dificultats es presenta el nou derbi de la comarca de Ponent, que començarà a partir de les quatre de l'horabaixa, sota l'arbitratge del col·legiat Albertí Oñate i que es disputarà damunt la gespa artificial del camp municipal del conjunt del Santa Ponça i el seu veí Platges de Calvià. Tolo Vich i Tomàs Gibert representen la veterania i la joventut del futbol actual. Millor puntuació per al conjunt visitant, que ha millorat sensiblement des que es va responsabilitzar de l'equip l'ambiciós tècnic Tomàs Gibert. Un marge de punts suficient per augmentar l'interès de l'enfrontament d'avui capvespre i que, com és natural, congregarà a la tribuna un nombrós nombre d'aficionats incondicionals al cent per cent dels seus respectius colors.

Nou Camp d'Inca  

Una vegada superat l'ensurt de dimecres passat a Eivissa amb motiu de la semifinal de la Copa Reial Federació, disputada davant la Penya Santa Eulàlia, el Constància rebrà, amb totes les precaucions conegudes i per conèixer, l'històric rival Manacor. Seran tres punts a tots els efectes orientatius; si guanya el Constància, li serviran per no perdre roda respecte dels equips que l'avantatgen en la classificació. Si perd, facilitarà que el Manacor fugi de la zona mitjana de la taula. El partit començarà a les 16.30h.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris