muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
13°

Corretja: «Vull que el públic sigui el jugador número cinc»

El líder espanyol provà el Sant Jordi, igual que l'equip australià

Àlex Corretja, número u de l'equip espanyol que s'enfrontarà contra Austràlia a la final de la Copa Davis, espera que el públic que acudeixi al Palau Sant Jordi es converteixi en «el jugador número cinc» i col·labori que Espanya conquisti l'Enciamera de Plata: «Vull un públic involucrat amb nosaltres al 100%. No vull que vénguin encorbatats sinó en camiseta, perquè puguin suar com un més de l'equip», declarà Corretja.

El tennista català trepitjà ahir per primera vegada la pista del Sant Jordi, i indicà que «està en molt bones condicions i s'acosta molt al que volíem per a la final, malgrat que xerraré amb la resta de jugadors i amb els capitans per veure si feim algun petit retoc».

Abans d'iniciar l'entrenament, el català coincidí a la instal·lació olímpica amb l'equip australià, que havia estat provant la terra del Sant Jordi. Corretja saludà tots el seus rivals, excepte Lleyton Hewitt, número 1 «aussie», a qui no li ha caigut gaire bé la derrota que el tennista català l'infligí dijous passat al Màsters de Lisboa: «Va veure com saludava els seus companys i a ell no li va fer ganes girar-se. Lògicament, jo no li havia de tocar l'esquena perquè es giràs».

Malgrat estar en un bon moment de forma i ser l'únic integrant de l'equip espanyol que té assegurada la seva presència als tres partits de l'eliminatòria, Àlex Corretja no es considera un jugador indiscutible per a la final: «Si els capitans creuen que he de quedar-me fora algun dels dies, ho acceptaré sense problemes. Si em garanteixen que guanyamem la Copa Davis, firmaré no jugar ni un sol partit.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris