muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
13°

Mateu Alemany encapçala la revolta

Els clubs modests negociaran conjuntament un augment proporcional dels contractes actuals

101690

Alemany assegura que la unió dels clubs més modests és la seva gran força.

Mateu Alemany revelà ahir a Son Bibiloni la clau de la reunió que mantingueren dijous distints clubs de Primera Divisió amb la incorporació d'altres de Segona: negociaran conjuntament els drets de televisió quan acabin els contractes actuals, que es perllonguen fins el 2003. Ara bé, ha de quedar clar que això no significa que tots els clubs que formen part d'aquest grup (G-13), rebin idèntica quantitat de doblers en concepte de drets audiovisuals. La idea és que la totalitat de clubs que integren aquest grup "els grans no hi són" aconsegueixin un augment considerable per a tots respecte dels contractes actuals.

Mateu Alemany s'ha erigit en portaveu i capdavanter de la revolta dels més modests. «És la tercera reunió que feim alguns clubs de Primera, malgrat que dijous a Saragossa ja tinguérem la incorporació d'alguns conjunts de Segona i esperam que, a poc a poc, se n'hi afegeixin més. «Es tractà de temes molt interessants. Hi ha la voluntat de fer coses pel futbol espanyol... Farem un seguiment de l'evolució de tots els esdeveniments respecte dels drets audiovisuals... Distintes operadores de televisió ja prenen posicions i fan saber que perden doblers insinuant que a l'hora de negociar faran ofertes a la baixa. En tot cas, el cert és que altres equips europeus cobren més», significà el president del Reial Mallorca.

Mateu Alemany té clar que la unió dels clubs més modests és la seva salvació. «La unió fa la força. El Barça i el Madrid ja han firmat la venda dels seus drets audiovisuals més enllà del 2003, però els clubs més modests no ho hem fet. La unió és la nostra força. Hem d'intentar aconseguir un contracte millor per a tots. Això no vol dir que tots els equips del grup rebin els mateixos doblers, sinó que tots aconsegueixin el mateix increment, tant com sigui possible, respecte del seu contracte actual», significà.

Respecte a Burgos, Alemany explicà que la idea del club, que es concretarà en la reunió pendent amb l'entrenador, ambdós porters i ell mateix, és inscriure el porter internacional argentí el pròxim dia quinze. En aquest sentit, Alemany va confirmar que Burgos viatjarà pròximament a l'Argentina per aconseguir uns papers que li són necessaris.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris