nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 24°
22°

Dicenta, un rodamón per suplir Villar

El Drac Inca contracta el veterà base-escorta, en principi per un període de dos mesos

El Drac Inca ha maniobrat amb celeritat per sergir el primer desperfecte que ha patit aquesta temporada, i ha contractat per dos mesos Carlos Dicenta, un rodamón del bàsquet espanyol amb arrels mallorquines que suplirà la baixa del canari Willy Villar.

Dicenta, d'1.87 metres i 35 anys, malgrat néixer en terres sud-americanes, té un vincle molt estret amb Mallorca, amb son pare i els seus germans residint a l'Illa des que ell tenia tres anys. Format a dues universitats americanes, ha militat en un caramull d'equips de la Lliga ACB (Pamesa, Taugres, Múrcia, Osca, Ourense i Fórum), i la temporada passada la jugà al Rosalia, de la LEB.

Des de començament de temporada, Dicenta no havia trobat cap oferta atraient i, atès que vivia a Mallorca, s'entrenà durant un temps amb el Drac Inca. Amb la lesió de Willy Villar, que en principi estarà unes cinc setmanes sense poder jugar a tota, el Drac Inca es va trobar amb una oportunitat única per cobrir la baixa. Un base amb experiència, bon tir, que coneix l'equip i l'entrenador, que resideix a Mallorca... i barat.

El nou jugador inquer es trobava molt satisfet amb la seva contractació: «Estic agraït per l'oportunitat, primer d'entrenar i agafar la forma, i ara per fitxar. Estic amb molta d'il·lusió, per seguir entrenant i jugant amb els companys. Ho aprofitaré al màxim els dos mesos i ajudaré l'equip tant com pugui».

El dubte que sorgeix en qualsevol contractació temporal és la possible prorrogació del vincle, una opció amb bastant de força per poc que el rendiment de Dicenta sigui el mínimament esperat.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris