cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 20°
20°

Triomf en tres sets del Pòrtol

Els mallorquins derrotaren el Jovellanos en menys d'una hora de joc

PÒRTOL 3
JOVELLANOS 0

VOLEI PÒRTOL: Carrasco, Hedengard, Ernesto Rodríguez, Calvo, Torres i Pep Colom, de Libero, equip inicial. També jugaren Bernat i Toni Clar, Alzamora i J. L. Oliva.
JOVELLANOS: González, Roces, Robles, Casado, Núñez i Pérez, equip inicial. També jugaren Romano, Sánchez, Gallego, García, Banil i Méndez.
PARCIALS: 25-18 (20 min.), 25-15 (19 min.) i 25-19 (20 min.).
ÀRBITRES: El Català García i el balear Antoni Turrión.
INCIDÈNCIES: Primer partit de la temporada 2000/01 del Volei Pòrtol en el pavelló Costa i Llobera.

S.R.C. Palma.
El Volei Pòrtol justificà la seva condició de candidat a l'ascens sumant el seu segon triomf consecutiu, sense cedir cap set. Els homes d'Ernesto Rodríguez necessitaren menys d'una hora de joc efectiu per derrotar el club asturià Jovellanos en tres sets, on els visitants intentaren, sense éxit, rompre els sistemes defensius dels illencs.

Els tres parcials varen tenir una duració molt parescuda, 20 minuts el primer i el darrer i 19 el segon set. El sis mallorquí va millorant el seu acoblament i els tres jugadors nous, el jugador/entrenador, l'olímpic Ernesto Rodríguez, junt amb els recuperats Manolo Carrasco i Pep Colom, demostraren ser el reforç que el Volei Pòrtol necessitava per aconseguir l'objectiu que un equip mallorquí torni pujar a la Lliga Acevol, la màxima categoria del voleibol estatal. Una vegada ben «engreixada» la maquina de jugar del Volei Pòrtol, la banqueta illenca serà un adversari difícil de batre en la primera fase de la Lliga FEV.

Els jugadors d'Ernesto Rodríguez han sumat dues victòries sense perdre cap set i en menys de dues hores de joc, en els dos partits disputats fins ara. El pavelló municipal Costa i Llobera resulta petit per acollir els espectadors que van a veure l'equip, però l'economia del club, sense patrocinador principal, de moment no permet alegries.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris