nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 16°
15°

Gómez: «Pobres, sí; idiotes, no»

L'Atlètic Balears reclama a Cort que posi herba artificial a l'estadi i remodeli els vestidors

La junta directiva de l'Atlètic Balears, encapçalada per Miguel Àngel Gómez, esgota la paciència. Ahir, convocats els socis del conjunt blanc-i-blau en assemblea, poc més d'una trentena, acudiren a la cita. Gómez exposà als socis la llarga indiferència que manté l'Ajuntament de Palma respecte de les peticions de l'Atlètic Balears. El president recordà que, ja fa anys, començaren les negociacions amb el Govern balear, el Consell de Mallorca i l'Ajuntament de Palma per millorar les condicions de l'Estadi Balear. Gómez afirmà que ahir mateix havia rebut una carta de Joana Maria Petrus, directora general d'Esports, assegurant que el Govern donaria suport a l'Atlètic Balears i recordant el compromís de col·laboració adquirit mesos enrere, sempre que les ajudes les canalitzàs l'Ajuntament de Palma. En aquest mateix sentit, Gómez digué que la directora general d'Esports assegurava que no havia rebut cap tipus de sol·licitud per part de l'Ajuntament de Palma. El president blanc-i-blau assegurà també que té el suport de Mateu Sedano, responsable d'Esports del Consell de Mallorca.

Gómez explicà que Gaspar Oliver, tinent de batle i regidor d'Esports, s'havia compromès a dotar d'herba artificial l'Estadi Balear, arreglar l'enllumenat i remodelar els vestidors. Davant el temps transcorregut des de la darrera reunió i la falta de solucions, Gómez explicà la necessitat d'adoptar mesures de força. «Pobres, sí; però no idiotes», va afirmar, i va assegurar que l'Ajuntament de Palma s'ha gastat una milionada en altres camps i en canvi res a l'Estadi Balear.

Així mateix, el president blanc-i-blau assegurà que ahir l'havia cridat Joan Morro, assessor de Joan Fageda, i li havia assegurat que avui mateix intervindria amb el batle per trobar una solució.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris