nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 23°
24°

Manacor: Xisco Pascual venç a la concertada per a amateurs

La inestabilitat atmosfèrica de dissabte capvespre, encara que no arribàs a ploure, va minvar l'assistència de públic a la primera reunió vespertina de la temporada de tardor a l'Hipòdrom Municipal de Manacor, on com a única prova de caràcter especial es disputava una concertada per a amateurs que es resolgué amb una ajustada arribada entre els quatre primers, aconseguint l'avantatge mínim per imposar-se el cavall de la penya Huracan, Bengalí, que era conduït pel seu propietari Xisco Pascual. Darrere es classificava Duna Sar (F. Febrer), que feia una altra important passa per consolidar-se com a exemplar més regular de la temporada al Municipal. Els dos entraven amb el mateix registre d'1.21. Els llocs d'honor els ocupaven Daixa F (a les regnes de J. Rotger) i Agla (J. Nadal).

A la correguda preestel·lar de la vetlada a Manacor, Duc de Baux, que ja havia guanyat a la Diada de Son Pardo de dijous, tornava a imposar-se amb un bon esprint aturant el rellotge a una mitja d'1.20.7, la mateixa que la del segon classificat Beaba.

La millor velocitat de la reunió era la d'1.19.6, una marca aconseguida pel guanyador de la cursa estel·lar Duc des Obiers, al que bastà la darrera recta per deixar enrere els seus rivals creuant la meta amb un ampli marge damunt la segona classificada Queen Annet i Doge de Leau, que va acabar com a tercer.

El quartet especial donava un bon premi de 214.740 pessetes a l'únic encertant de la combinació que conformaren Donnabella com a guanyadora i les col·locacions de Buleria, Arlendey i Capella.

Joan Bauçà i Joan Antoni Riera, amb tres victòries per hom, foren els conductors més destacats de la reunió.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris