nubes rotas
  • Màx: 22°
  • Mín: 21°
23°

De la Fuente: «Ha estat una etapa difícil»

El mallorquí Biel Palmer es mostrà satisfet per la victòria d'etapa i el segon lloc a la general

Miguel Àngel de la Fuente i Biel Palmer varen tancar la seva participació a la Challenge Volta a Mallorca enfilats al més alt del podi, un acaparant guardons i amb el mallot groc que l'acredita com a vencedor general, i l'altre, el mallorquí, també amb un grapat de mallots i, sobretot, amb un superb triomf d'etapa, entre les aclamacions dels seus paisans.

A la categoria de Màsters 30, 40 i cicloesportistes no va botar la sorpresa i Miguel de la Fuente va conservar, no sense esforç, el seu preuat mallot groc de líder de la general. De la Fuente afirmà que «estic molt content perquè és la primera volta que corr com a Màsters. M'he trobat bé de forces i afortunadament he pogut guanyar».

El ciclista espanyol afirmà que en aquesta darrera etapa, amb final en alt al puig de Santa Magdalena, les coses no li han estat fàcils per conservar la seva privilegiada posició: «Aquesta darrera etapa ha estat molt difícil, i he hagut de controlar en tot moment, perquè l'equip d'Inca ha atacat molt i he hagut d'estar molt viu. No les tenia totes amb mi, perquè hi havia un parell de corredors, com Palmer, que estaven forts, i havia d'estar atent. Però per sort per mi he pogut controlar bé i pujar bé el Puig».

Malgrat que el flamant guanyador de la categoria Màsters 30, 40 i cicloesportistes va admetre que ahir va haver de treballar de valent, no oblida que l'etapa clau per la seva victòria a la general va ser la del dia anterior, amb final a l'Arenal de Llucmajor: «Jo crec que l'etapa decisiva va ser la de l'Arenal, amb la pujada al monestir de Gràcia, perquè allà vaig atacar, vaig aconseguir un avantatge important i, a més, els ciclistes que anaven forts varen tenir problemes, i vaig treure avantatge».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris