algo de nubes
  • Màx: 24°
  • Mín: 23°
25°

Andrés confia vèncer en Màsters 50-60

Miguel de la Fuente va fer una passa de gegant cap a la victòria final en Màsters 30-40

La Challenge arriba avui al seu desenllaç i un dels ciclistes que tenen més opcions al triomf final és un mallorquí, Fermín Andrés, que es troba a només sis segons del primer lloc a la categoria de Màsters 50-60.

El corredor de Montuïri, que ahir arribà en quarta posició a la meta, a sis segons del vencedor, la mateixa xifra que el separa avui del triomf a la general: «Ha estat un dia passat per aigua, però dins del que hi havia, puc dir que m'ha anat bé».

Andrés explicà que, des de ben començament de carrera, els ciclistes s'han hagut d'esforçar a fons: «Des de la sortida els belgues han tirat molt fort, i a més, s'han format ventalls pel fort vent de costat que ens bufava. Llavor, a la pujada, cadascú ha pujat com ha pogut, i el grup s'ha xapat encara més, hem arribat cinc allà dalt, i entre tots hem pogut arribar a la meta».

El ciclista mallorquí és conscient de les seves àmplies possibilitats de victòria a la classificació general, si bé també sap que l'etapa d'avui serà molt difícil: «Crec que amb el temps que he tret m'he col·locat molt bé a la general. Ara veurem com em surt l'etapa de demà (avui per al lector). Allà es jugarà tot. Veig que hi han dos o tres corredors que estan fort i serà complicat superar-los, però jo també estic bé, confiï en les meves possibilitats, estic bé de forces i esper guanyar».

I si en Màsters 50-60 està tot absolutament enlaire, amb un tercet d'homes en només sis segons en la lluita pel triomf, en Màsters 30-40 sembla que tot està més clar, ja que Miguel Àngel de la Fuente, que va fer una gran etapa i va pujar al més alt del podi, va aconseguir un avantatge que pot ser decisiu per endur-se el triomf final. De la Fuente es mostrava molt content perquè «ha fet bastant de vent i ha estat molt dur. Hi ha hagut caigudes, i en una d'elles jo m'he quedat tallat, però per sort m'he refet ràpidament».

El nou líder indicà que, «davant que veia que no hi havia enteniment a la pujada, he decidit arrancar i anar-me'n tot sol. He coronat amb 20 segons, i quan he vist que l'avantatge no davallava, he tirat encara més fort per agafar el màxim d'avantatge possible, sobretot veient l'etapa de demà (per avui), que serà decisiva i jo no tenc equip per controlar els altres. Esper que sigui suficient».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris