nubes dispersas
  • Màx: 22°
  • Mín: 22°
21°

Els belgues dominaren a Palmanova

Diederik Foubert es va imposar a Màsters 30-40, i Daniel Degueldre, a Màsters 50-60

El ciclisme belga es va convertir en el dominador de la segona jornada de la Setmana Internacional Illes Balears de Ciclisme Màsters, amb la victòria de dos dels seus corredors al IV Trofeu Internacional Palmanova-Magaluf. La jornada, amb sortida a Palmanova i que es disputà pels voltants de Calvià, es va iniciar a les 9 i mitja del dematí amb la cursa destinada als Màsters 50 i 60. Els 97 corredors que varen prendre la sortida a la cursa varen tornar a demostrar que els anys no passen per ells, i el ritme que varen imposar a la competició va ser frenètic.

Una mitjana de més de 41 quilòmetres per hora va ser el registre marcat per aquests ciclistes. Amb aquesta velocitat impresa a la correguda, hi va haver, lògicament, abandons, però 90 dels participants varen aguantar el ritme i assoliren travessar la meta.El guanyador va ser Daniel Degueldre, que va invertir un temps d'1 hora, 13 minuts i 29 segons. El corredor belga va fer valer la seva punta de velocitat als metres finals per imposar-se als seus tres companys d'escapada, Jop Ribbers, Palle Rosendahl i l'espanyol José Antonio Fernández. A 11 segons arribà Heiki Hammarberg, i a 1 minuts i 7 segons ho féu el pilot.

Entre aquest gran grup es trobava el mallorquí Fermín De Andrés, que no va poder repetir la seva bona actuació del dia anterior. De Andrés intentà l'escapada, però els rivals no el deixaren partir. Quan ho intentà el quartet encapçalat per Degueldre, ningú no prengué la iniciativa, i aconseguiren arribar a meta i jugar-se la victòria entre ells, un triomf que finalment aconseguí el corredor belga.

Tot seguit donà començament la prova destinada als Màsters 30 i 40, i el triomf se'l va apuntar un altre belga, Diederik Foubert, que es va imposar a la mateixa línia de meta als seus altres tres companys d'escapada, entre els quals es trobava l'espanyol Miguel À. De la Fuente.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris