nubes dispersas
  • Màx: 24°
  • Mín: 23°
25°

Lliga d'Honor Juvenil

Lliga d'Honor Juvenil  

Gala futbolística sobre la gespa del Lluís Sitjar a partir de les sis d'avui horabaixa. Dos rivals del millor del ventall futbolístic nacional. Barcelona i Reial Mallorca, finalistes ambdós, de la Copa del Rei de la passada temporada. Després de cinc jornades disputades continuen mantenint la imbatibilitat (únics de tot el grup), circumstància que els val ocupar el lideratge en comandita, senyal evident de la similitud de potencialitat que ja es posà de manifest la passada temporada. Serà un partit d'aquests que qualsevol aficionat per res del món vol deixar de presenciar. El futbol-futbol, envoltat d'il·lusió, es podrà veure des dels instants que el col·legiat Carolina Domènech, faci sonar el xiulet inicial, començant el «suspens» que perdurarà fins que falti un quart per a les vuit del vespre. Serà en aquell instant quant s'haurà de reestructurar la taula, ja que segons sigui el resultat final, podria molt bé haver de rectificar l'ordre de posició, en cas que el partit acabàs sense guanyador. Només ens queda repetir que el partit començarà a les sis en punt d'aquest horabaixa.

Turixent  

El que promet ser un gran espectacle, per regla general sempre es fa esperar. Circumstàncies que podem aplicar sense cap mena de dubte en referir-nos al gran partit que avui horabaixa a partir de les cinc dirimiran a Turixent, el conjunt local i el colíder At. Balears. Tot quant es pugui dir de la vàlua del rival de la ciutat està de sobres conegut, com igualment la moral i ganes de guanyar de l'equip de la localitat que amb tant bon rendiment entrena l'exjugador Riado. Podem garantir que seran noranta minuts d'aquests difícils de suportar pels incondicionals incapaços de controlar el sistema nerviós. Les dimensions del petit rectangle poden molt bé influir en sentit favorable a l'amfitrió. Per contrarestar tots aquests incovenients, el tècnic Miquel Crespí, té estudiada tàctica adequada que segons com vagi transcorrent el partit té previst practicar. Hem de tornar a repetir que el partit començarà a les cinc de l'horabaixa sota l'arbitratge del col·legiat Juanma Albiol González.

Penya Santa Eulàlia  

Segons càlculs dels organitzadors, superarà els dos millars de persones les que es donin cita avui horabaixa a les reformades instal·lacions del Santa Eulàlia. Servirà com homenatge a tres persones, Cati Ferrer, Carmen Escandell i Carmen Colomar, que els dedicaran el Veterans del Santa Eulàlia, amb ocasió de la confrontació amistosa que contra el Barcelona porfidiejaran. Velles glòries del Barcelona, Urruti, Chus Pereda, Jose Ma. Fuste, Fradera, Palau, Vidal, Zubiria, De la Cruz, Ramallets, Segura, Villarroya, Serna, Martinez, Navarro, etc., són els efectius que el Barcelona ha comunicat que no faltaran a la cita. Davant de tantes exglòries futbolístiques, intentaran tractar-los de tu a tu, Mariano Costa, Musona, Vicente, Pepe Furné, Mayans, Guasch Ros, Chicha, Guillem, Mariano i Juan sa Cova, Parejo, Portmany, Tito, Plate i Gat. Una vegada haver acabat aquesta confrontació amistosa, començarà el partit Penya Santa Eulàlia-Montuïri.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris