cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 22°
22°

Gaspar Oliver: «És un orgull per l'Ajuntament col·laborar»

L'Ajuntament col·labora econòmicament amb dos milions

L'Ajuntament de Palma tornarà a estar enguany, com ja és habitual, al costa del ciclisme màster. El Consistori palmesà estarà present de manera activa en cada prova que es desenvolupi pels carrers de la ciutat.

El regidor d'Esports de l'Ajuntament, Gaspar Oliver, assegura que «un any més és un orgull per l'Ajuntament de Palma tornar a col·laborar amb aquesta Setmana Internacional de ciclisme màster, la qual és un esdeveniment molt important. Cada any vénen més corredors i més públic a veure les curses.

Estam davant un prova ja consolidada a tots els nivells i que és reconeguda més enllà de les nostres fronteres». Sobre el suport que ofereix Palma a la prova, Oliver explica que «l'Ajuntament col·labora econòmicament amb dos milions de pessetes a més de posar la seva infraestructura a disposició de l'organització de la cursa».

En l'àmbit personal, Gaspar Oliver es mostra segur que la III Setmana Internacional Illes Balears de ciclisme màster, que comença demà dilluns, gaudirà d'un èxit total major encara del que ha tingut a cada edició celebrada. «Estic convençut que enguany gaudirem de la millor edició de totes. Per una senzilla raó: enguany s'han inscrit més corredors, són millors, hi haurà més competitivitat i més aficionats presenciant les etapes.

Si a tot això afegim la gran organització que es du a terme, estam davant un gran esdeviment», afirma el regidor d'Esports de l'Ajuntament de Palma. Les curses comencen demà amb la celebració de la VI Copa d'Europa que es disputarà mitjançant un circuit que recorrerà la Platja de Palma, amb la meta situada davant la Bierstrasse.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris