nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 24°
22°

Els jugadors del Barça donen suport a Serra

Els rumors sobre el possible interès blaugrana per Lippi fan reaccionar la plantilla

La situació crítica que està travessant el Futbol Club Barcelona, amb Llorenç Serra Ferrer col·locat en una situació d'incertesa respecte al seu futur, està marcant l'actualitat blaugrana aquests dies. Així, davant dels rumors que el club català s'havia interessat per Marcello Lippi (que acaba de ser destituït a l'Inter de Milà), han sorgit des de la mateixa entitat culé paraules de suport cap al tècnic mallorquí, tant per part dels jugadors com del president, Joan Gaspart. Gaspart ha negat que hagi establert contactes amb Lippi, i mostrà la seva total confiança en el projecte i la feina que està desenvolupant Serra Ferrer al capdavant del Barcelona.

De la seva banda, els jugadors també han sortit en defensa del tècnic pobler. Així, des de la concentració de la selecció espanyola a Madrid, Gerard va dedicar unes paraules de suport al seu entrenador prou aclaridores: «La plantilla està a mort amb l'entrenador, i si és destituït serà per una decisió del club, no pels jugadors. Estic segur que tots els que s'estan entrenant ara amb ell i els que estam en les seleccions donam suport al míster».

De la seva banda, Alfonso Pérez, un dels jugadors que Serra Ferrer va demanar expressament tot just fer-se càrrec del primer equip del Barcelona, també va tenir paraules de suport cap al seu valedor: «Serra és un home seriós i treballador i els resultats són importants, per la qual cosa confii plenament en ell i en l'equip. Hem de saber viure amb moments delicats com aquests». El jugador madrileny afegí que «hem de continuar confiant en l'entrenador, en els davanters i en l'equip, ja que som els mateixos que al començament, i quan agafem una bona ratxa les coses seran molt diferents».

Per si els rumors sobre la destitució de Serra Ferrer no estiguessin prou avançats, un nou fet els ha agreujat els darrers dies. La destitució de Marcello Lippi a l'Inter de Milà l'ha situat en el número 1 de les travesses com a possible substitut de l'entrenador mallorquí.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris