nubes rotas
  • Màx: 25°
  • Mín: 23°
20°

Camacho continua preparant el partit de dissabte davant Israel

El seleccionador espanyol José Antonio Camacho dirigí ahir l'entrenament del combinat espanyol a la ciutat esportiva del Reial Madrid, en la qual assajà fonamentalment les jugades per les bandes i els xuts a porteria. La selecció espanyola s'exercità durant quasi dues hores davant un escàs nombre d'aficionats i amb els madridistes Roberto Carlos i Aitor Karanka d'espectadors d'excepció en els primers minuts de la sessió.

Els jugadors començaren a tocar pilota ja des de l'inici. Després de realitzar un petit partit sols en una de les porteries, en què predominà el canvi de joc d'un lloc a un altre amb passades llargues, Camacho volgué que s'assajassin les jugades per la banda. L'equip es dividí en dos grups. En un d'ells, els jugadors passaven des del centre del camp als altrs que es trobaven a l'altre grup i que tenien la missió de rebre la pilota des de la banda per penjar-la cap a l'àrea.

Aquest exercici es repetí tant a la banda dreta com a l'esquerra, i tots els seleccionats anren rotant de posició, mentre que Iker Casillas i Esteban es tornaven a la porteria. Després d'assajar xuts a porteria amb pilotes penjades des del córner per Gaizka Mendieta, jugaren un partit. Un equip estava format per Iker a la porteria, Aranzábal, Hierro, Velasco, Paco, Julen Guerrero, Rufete i Catanha.

L'altre el formaven Esteban, Manuel Pablo, Sergi, Abelardo, Mendieta, Urzáiz Raúl, Munitis i Iván Helguera amb Gerard en el centre del camp, parella que desvetla, en un primer moment, que Camacho jugarà amb un doble pivot i que seran probablement ambdós jugadors qui el formin.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris