nubes
  • Màx: 24°
  • Mín: 23°
22°

El Mallorca es prepara per a la revenja

Llompart diu que el seu equip rep el Barça «en molt bon moment»

El Mallorca juvenil ha començat aquesta temporada amb la mateixa dinàmica que el va guiar cap a l'èxit en l'anterior, és a dir, acumulant victòries i lluitant amb el Barcelona pel lideratge.

Quan ja es duen cinc jornades de Lliga disputades, el conjunt de Tomeu Llompart ha guanyat quatre partits i n'ha empatat un. S'ha enfilat al lideratge, empatat a punts amb el Barcelona... que diumenge que ve visitarà el Lluís Sitjar, en el que promet ser el millor partit que es pot veure en tota la temporada.

L'entrenador mallorquinista, Tomeu Llompart, considera que el xoc amb el Barça arriba en un bon moment per al seu equip: «L'equip està molt bé, i el matx davant el Barça arriba en un bon moment. Crec que serà un partit molt atractiu per a jugadors, tècnics i, sobretot, aficionats», i adverteix que el Barça «no ha canviat gens respecte al de l'any passat, continua en la mateixa línia».

El Mallorca juvenil d'aquesta temporada ha perdut la màgia de Robles, Riera o Roberto, tots tres un esgraó per damunt en el si del Reial Mallorca, però dins la seva estructura s'entreveu un conjunt amb un marcat caràcter pràctic. «Ja tenc més o menys l'equip perfilat, encara que sempre canvien alguns jugadors. Però tenim un equip pràctic, contundent, com vérem diumenge, al camp del Ferran Martorell, un camp de terra, amb fang i molt petit, que no s'adapta a les nostres característiques, però al qual ens adaptàrem molt bé».

El nou eix de qualitat sobre el qual es basa el joc atacant del Reial Mallorca és el triangle format al mig del camp per Amate, Nando i Jose (aquest a la mitjapunta), tres homes que ja formaren com a titulars a l'exitós equip de la temporada passada, i que enguany han agafat els galons de líders.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris