nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 23°
24°

Elsa de Ladil guanya l'Electrolux a Manacor

Distan M reaparegué amb una gran victòria en la setena correguda

Fluixa assistència de públic a la darrera nocturna de la temporada en la quak, com a prova especial, es disputava el premi Electrolux-Casa Perelló, reservada als poltres de tres anys. Qui va dominar la cursa des del començament va ser Elsa de Ladil, seguida de prop per Elite Sped i Extra Judge SV. Quan faltava una volta, la favorita Eliana des Bosc començava la remuntada, però al capdavant de la cursa Elsa de Ladil continuava a bon ritme, ara seguida per Extra Judge i Euterpe, ja que Elite Sped pagava l'esforç realitzat a les primeres voltes. A la recta d'arribada, Elsa de Ladil aguantava bé la rematada d'Extra Judge SV i s'imposava amb una mitjana d'1.22.5, una dècima menys que el segon classificat, Extra Judge (1.22.6), mentre que per darrere es classificaven Euterpe (1.22.7) i Estar de Nuit (1.22.8).

Es disputava també una concertada per a joqueis amb domini per part d'Art Hanover, que amb Joan Bauçà controlava la cursa durant tot el recorregut i s'imposava amb un gran registre d'1.20.5. La segona plaça fou per a Caprice de Nille (B. Llobet), que superà Deninet Star (G. Andreu) i Aidina SF (B. Fuster).

De la resta de proves, destacar la reaparició amb victòria del nacional Distan M rodant a 1.20.1; la primera victòria de l'importat Clashing Bid (1.20.2) en la preestel·lar; i la de Five Alarm, que en el quartet especial s'imposava rodant a 1.19.1 per davant d'AC Destiny, i amb un temps d'1.18.3 aconseguia la millor marca de la nit.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris