cielo claro
  • Màx: 20°
  • Mín: 19°
18°

Lozano s'ha de conformar amb la plata

El boxador espanyol va perdre per una puntuació de 10-23 davant el francès Brahim Asloum

El boxador espanyol Rafael Lozano es va haver de conformar amb la medalla de plata en la categoria de menys de 48 quilos després de caure derrotat ahir, amb una puntuació final de 10-23, davant el francès Brahim Asloum. Lozano es va trobar amb un excel·lent adversari que, aquesta vegada sí, va saber aprofitar els centímetres que el separaven de l'espanyol.

L'actuació de Lozano, tot i la derrota, ha tornat a ser impecable, i el marcador final no reflecteix amb justícia el que va passar damunt la lona. Després de l'igualat primer assalt (3-4), ja es va poder entreveure que els jutges no estarien a la final tan encertats com ho van estar en els combats anteriors de l'espanyol, i se saltaren punts d'un i altre costat.

Rafael «Balita» Lozano va tornar a plantejar correctament el combat des del primer toc de campana. El centre del quadrilàter estava reservat per Asloum, que amb quinze centímetres més que l'espanyol, simplement havia d'esperar les escomeses de Lozano. Les mans de Lozano en tot moment executaren a la perfecció l'atac, gairebé de manual, per entrar en la distància el rival.

Però Asloum no és el nord-coreà Un Chol Kim de la semifinal, i tancà la guàrdia a la perfecció per contrarestar tot seguit amb ràpides sèries de tres i quatre cops els atacs de l'espanyol. Només amb això, el francès ja en tenia prou per adjudicar-se el segon assalt per 2-6 i posar molt costa amunt el combat a Lozano. El tercer assalt, que va començar amb un 5-10 al marcador, s'havia de decantar clarament a favor de Rafael Lozano per tal que aquest pogués remuntar el combat.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris