cielo claro
  • Màx: 20°
  • Mín: 19°
18°

Sant Llorenç, als peus de Marga Fullana

La medalla de bronze va rebre ahir l'homenatge del seu poble, de Mallorca i del ciclisme

La filla més famosa de Sant Llorenç des Cardassar tornà a rebre ahir un homenatge. I ja són... I és que Marga Fullana suma i segueix. Ahir, la ciclista llorencina celebrà al costat dels seus amics, veïns i familiars el seu darrer èxit: la medalla de bronze conquerida en els Jocs Olímpics de Sydney. Ningú no es va perdre la festa. Tots a Sant Llorenç volien retre homenatge a Marga, tots volien ser a prop seu i al seu costat. També els seus companys olímpics.

Els també ciclistes mallorquins Toni Tauler, Miquel Alzamora i el medalla d'or en pista Joan Llaneras no es varen voler perdre la festa i se sumaren al merescut homenatge. Una medalla olímpica no la guanya qualsevol. I ahir a Sant Llorenç els mallorquins en teníem dues: el bronze de Marga Fullana i l'or de Joan Llaneras.

Felicitacions, obsequis, aplaudiments, càntics... de tot va rebre Marga Fullana. Del seu poble, mitjançanat el seu batle Mateu Puigrós, i amb la presència dels seus veïns, i en representanció de tots els illencs, el Govern balear, amb la presència de la directora general d'Esports, Joana Maria Petrus. I de tot el ciclisme balear, a través del president de la seva federació, Toni Vallori.

La plaça Nova de Sant Llorenç era plena de gom a gom. Marga Fullana arribà a la plaça pel carrer major en un cotxe descapotable i precedida per un grup d'amics que emularen la desfilada "amb vestimenta inclosa" de la delegació espanyola en la cerimònia inaugural dels Jocs Olímpics.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris