nubes dispersas
  • Màx: 22°
  • Mín: 22°
22°

Cipollini pega a Cerezo i és expulsat

L'italià propinà un cop de puny al del Vitalicio abans de començar l'etapa

El ciclista italià Mario Cipollini, de l'equip Saeco, va ser expulsat de la Vuelta Ciclista a Espanya per la direcció de la correguda després d'agredir Francisco Cerezo, de l'equip Vitalicio Seguros. Cipollini, un dels millors esprintadors del món, va pegar un cop de puny a Cerezo durant el control de firmes de la cinquena etapa, que sortia d'Albacete i acabava a Xorret de Catí.

Cipollini arribà al control de firmes i agredí directament el ciclista de Vitalicio, perquè, segons ell, aquest el va insultar greument durant els ventalls de l'etapa de dimarts dient-li «fill de p...». Les conseqüències per a Cipollini varen ser fulminants, tant per part de la direcció de la cursa com per part del seu equip. Els rectors de la Vuelta el varen desqualificar immediatament. I l'equip Saeco també va prendre mesures dràstiques contra una de les seves estrelles, ja que decidí suspendre'l indefinidament.

En una nota pública, el mànager del Saeco, Claudio Corti, lamentà profundament els fets i afegí que per això el seu equip ha actuat en conseqüència: «Allò que ha succeït s'allunya del comportament del nostre equip i perjudica greument la imatge que enguany hem sabut conquerir gràcies a l'aportació de Cipollini. Reiteram, per tant, que suspendrem el corredor per un temps indeterminat». De la seva banda, Cerezo va haver de ser atès pels metges de la Vuelta, Irigoyen i Grande, que li hagueren de donar tres punts de sutura.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris