cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 22°
22°

Xavier Peris guanya la IV Challenge

Jaume Vallés i Marcos Escribano s'imposen en la categoria júnior i cadet

Xavier Peris (Illes Balears), guanyador a la darrera jornada de la persecució individual, amb un registre de 5.01.300, i quart en la prova de puntuació, on s'imposaren els júniors Jaume Vallés (Illes Balears) i David Muntaner (Costa Azahar), s'adjudicà la victòria final en la IV Challenge Ciutat de Palma, que organitzà la SE Illes Balears, en el velòdrom de Son Moix.

Miquel Perelló (Bic. Sancho) començà la darrera reunió amb dos punts menys que Peris, però un cinquè lloc en la persecució el deixà gairebé sense opcions. I en la puntuació varen lluitar els dos corredors de Miquel Riera, Perelló i Pere Mas, contra una forta aliança a favor del líder, i Joan Adrover (Illes Balears) superà igualment els dos corredors del club de Son Servera. En la general definitiva sumà Peris 129 punts.

En les dues altres categories va perdre Saunier Duval els dos possibles trofeus. El cadet Biel Mora, segon en la persecució, només superat per Marcos Escribano (Lavandería Perelló), que marcà un temps de 2.33.530 minuts, no va estar atent en el darrer esprint de la puntuació i quedà cinquè. En la classificación sumaren els dos 119 punts i Marcos Escribano s'adjudicà el triomf final, per sumar tres victòries parcials en les puntuacions disputades i Biel Mora només una. Tercer va ser José María Fernández (Saunier Duval), amb 88 punts.

En la puntuació dels júniors aconseguiren Jaume Vallés (Illes Balears) i el campió nacional David Muntaner (Costa Azahar) doblar tots els altres participants. El líder anterior, Biel Tomàs (Saunier Duval), quedà darrer, amb dues voltes perdudes, i s'imposà en la general Jaume Vallés, amb 115 punts, per davant de Biel Tomàs, 111, i Fernando Mir (Lav. Perelló), amb 105 punts.

En les corregudes de promoció s'adjudicà Biel Nadal (Lav. Perelló) la victòria en el quilòmetre, amb un registre d'1.21.770 minuts, i superà Biel i Vicenç Vivancos. El primer aleví va ser Rafel Ramis (Cicles Gomila), amb 1.35.750 minuts. I en la puntuació s'imposà Biel Vivancos (Campos), seugit de Tià Amer (Marga Fullana) i Vicenç Vivancos (Pollença).

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris