nubes dispersas
  • Màx: 27°
  • Mín: 27°
27°

Tomeu Verd ja té el seu homenatge

El mallorquí va dedicar pràcticament tota la seva vida al futbol base

Un dels homes que més va treballar pel futbol base, Tomeu Verd, ja té el seu homenatge. Amb un trofeu que du el seu nom, l'IME, la Federació Balear de Futbol (FBF) i l'Agrupació Esporiva Son Sardina volen retre tribut a la seva figura.

Tomeu Verd va dedicar gran part de la seva vida a la promoció de l'esport i del futbol base, com també del futbol femení. Entre els anys 1980 i 1994 ocupà el càrrec de secretari de l'AD Son Sardina, club que pertany a la barriada on va néixer i viure i per la qual va desenvolupar una intensa feina de potenciació de la vida cultural, social i associativa. Posteriorment, s'integrà a la junta directiva de la Federació Balear de Futbol, en què va assumir el càrrec de màxim responsable de la comissió de futbol femení.

A l'acte de presentació del torneig que es dugué a terme ahir al palau d'esports de Son Moix hi assistiren Gaspar Oliver, president de l'IME; Josep Buades i Manolo Bosch, vicepresident i secretari general de la FBF; Damià Vich, president de l'AD Son Sardina, i el fill de l'homenatjat, Tomeu Verd.

Gaspar Oliver va expressar la seva admiració pel recent desaparegut i assegurà que a partir d'ara el torneig es disputarà cada any: «Per a mi es va morir un gran amic meu i mentre jo estigui aquí com a president de l'Institut Municipal d'Esports, aquest torneig es farà cada any».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris