nubes dispersas
  • Màx: 27°
  • Mín: 26°
29°

La pista de Son Pardo dóna el primer esglai

S'han detectat deficiències tècniques, però seran esmenades en el termini de temps previst

El Consell de Mallorca plantejà mesos enrere la necessitat de remodelar i modernitzar la pista de competició de l'hipòdrom de Son Pardo i fer-ho en el mínim temps possible. Nicolau Tous acceptà el repte i dia primer de juliol començaren les obres de construcció d'una nova pista, amb peralt, que s'ha de convertir en modèlica a tot Europa. Dilluns passat la pista semblava ja del tot finalitzada, però la direcció d'obra detectà distintes deficiències tècniques. Les presses mai no són recomanables i molt manco en una obra de tanta envergadura com és una pista de competició de trot. Es comprovà que la pista no està correctament anivellada i serà necessari refer una part de la feina realitzada. La rumorologia es disparà a Son Pardo i entre els cavallistes es podien escoltar tot tipus de comentaris, i si un era dolent, l'altre ho era més. En tot cas, Nicolau Tous, després de l'esglai inicial, es mostrava tranquil i segur que les obres estaran del tot finalitzades en el temps previst. «S'han detectat una sèrie de deficiències a la pista i, per tant, s'hauran d'arreglar. En tot cas, l'empresa constructora assegura que no hi haurà cap problema perquè la pista estigui finalitzada en el temps pactat», assegurava Tous.

De fet, fins el trenta-u d'agost hi ha temps més que suficient, malgrat que la primera reunió està prevista per al diumenge deu de setembre, amb motiu de la Diada de Mallorca. La pista de competició, que just podrà ser emprada els dijous i els diumenges, tindrà idèntiques mides a l'anterior "una corda de 1.000 metres i 20 d'amplària". Així mateix, la pista interior, la petita, tindrà també les mateixes dimensions que l'anterior, però estarà oberta als cavallistes diàriament.

Els entrenadors disposaran també d'una pista de passeig de cinc-cents metres. Així mateix, podran entrenar sempre que vulguin a la pista ara existent fora de les instal·lacions de l'hipòdrom. Però si la construcció de la pista és complicada, més ho és encara el seu manteniment. Per tal que estigui en perfectes condicions en tot moment, l'hipòdrom ha comprat a França una màquina anivelladora que dilluns passat estrenaven a la pista exterior un tècnic francès i l'encarregat del manteniment de Son Pardo.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris