algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 17°
17°

Norbert Schumann no va tenir rival i va aconseguir el trofeu Infanta Elena

El genet del CEEM assolí també el triomf en el Fabiola Fruchaud-CIM

El genet Norbert Schumann, colcant Land's Man, es proclamà dimarts a la nit vencedor del trofeu S.A.R. Infanta Elena de salt, després de superar els seus més directes rivals a la darrera prova celebrada a les instal·lacions del Club Escola Equitació de Mallorca (CEEM). Un total de 140 genets i amazones participaren en el tradicional trofeu mallorquí, que va congregar nombrosos aficionats.

Schumann va ser el gran triomfador del vespre, ja que a més es va imposar en el trofeu Fabiola Fruchaud-Premi Consell Insular de Mallorca colcant l'exemplar Gump. Així, en el trofeu SAR Infanta Elena el guanyador fou Norbert Schumann, amb Land's Man, seguit de Jordi Artigas, amb Opium. El trofeu Fabiola Fruchaud també va ser guanyat per Norbert Schumann, en aquest cas amb Gump. Estela Ferragut fou la segona classificada amb el cavall Caprice du Roc, seguit per Antoni Pericàs, amb Marmelade. I el premi Ajuntament de Bunyola va anar a parar a Mónica García, amb Mrs Shar, per davant d'Almudena Terrasa, que duia les regnes de Den de Lion.

El domini de Norbert Schumann va ser quasi total, ja que va acaparar la majoria de premis, i convertí així el lliurament de trofeus de dimarts a vespre en quasi un monòleg. A més dels premis abans esmentats, el genet del CEEM també va assolir el trofeu Grup Serra al millor genet de la Federació Balear d'Hípica, premi que li va fer entrega Miquel Joy, de Gerencia Balear de Medios.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris