cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 20°
21°

Alfonso: hola al Barça, adéu al Betis

Féu el seu primer entrenament blaugrana i s'acomiadà per carta de l'antiga afició

Alfonso Pérez va entrenar-se ahir dematí per primera vegada amb el seu nou club, el Barcelona, al mateix temps que s'acomiadava de la seva antiga afició bètica mitjançant una carta. Alfonso es va integrar a un grup molt minvat per les absències dels internacionals convocats per les diferentes seleccions. El jugador madrileny, ara convertit en «barcelonista de tota la vida», va marcar el seu primer gol com a blaugrana, malgrat que fos en un entrenament.

A més d'entrenar-se amb els seus nous companys, Alfonso també aprofità el dia per acomiadar-se, mitjançant una cara oberta a l'afició bètica i als mitjans de comunicació, del seu passat com a jugador del Reial Betis. El madrileny explica en la seva missiva que utilitza aquesta fórmula atès que no va tenir oportunitat d'acomiadar-se personalment «a causa de les especials circumstàncies que envoltaren el meu traspàs al Barcelona».

Alfonso afegeix que «durant els darrers dies he viscut moments tensos i complicats. Els esdeveniments i les notícies se succeïen, moltes vegades de manera contradictòria, i, sota aquestes condicions, vaig creure que el millor per a totes les parts era no realitzar cap comentari públic i dur l'assumpte amb la màxima discreció. Tant és així que no em vaig poder acomiadar com és degut dels meus companys. Ara que ja tot ha acabat, aprofit l'ocasió per tal de saldar aquest compte pendent i acomiadar-me de tots aquells amb els quals he compartit uns meravellosos anys a Sevilla».

El jugador no oblida el president bètic, Manuel Ruiz de Lopera, en el seu adéu: «Li agraesc l'ajuda i col·laboració que sempre m'ha prestat, sobretot en aquestes darreres jornades. Gràcies a ell, les coses han estat molt més fàcils». El nou jugador barcelonista també tingué lloc per unes paraules cap a la difícil situació actual que està passant el Betis, immers a la Segona Divisió i en una greu crisi entre jugadors, propietari i afició: «Desig de tot cor que se solucionin els conflictes que han sorgit darrerament en el club i que el Betis torni a ser una família ben unida».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris