cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 23°
23°

Una pretemporada plena de partits

El Drac Inca disputarà 11 amistosos davant rivals de diferent nivell

El Drac Inca de José Luis Abós necessita partits per acoblar-se, i de ben segur que els tindrà, en una pretemporada atapeïda d'amistosos que començaran el dia 23 d'agost i finalitzaran el 8 d'octubre, amb la temporada ja començada. L'equip inquer s'entrena des d'ahir al Palau Municipal d'Esports d'Inca, uns entrenaments que duraran fins d'aquí just una setmana. El dia 23 serà el moment en què agafaran les maletes per iniciar una gira per terres catalanes i aragoneses per mesurar-se a diferents conjunts professionals d'aquelles zones.

Així, el mateix dia 23, el grup d'Abós sortirà de Son Sant Joan des de ben dematí, arribarà a Barcelona i al vespre disputarà el primer amistós, contra el TDK Manresa, equip que ha baixat enguany a la Lliga LEB. A partir d'aquí començarà una exhibició de partits, a raó d'un per dia, si bé el del dia 24 encara està per confirmar. El dia 25 d'agost l'amistós serà contra el Caprabo Lleida.

El dia següent, l'Inca farà una incursió a terres aragoneses, per jugar contra el Saragossa, de la Lliga EBA. Tot seguit, el 28, el rival serà un altre conjunt d'EBA, el Huesca. El darrer compromís de la gira serà contra el Barça B, de l'EBA. El proper partit serà la Copa Balears, els dies 1'2 i 3 de setembre a Alaior, contra Opel Jovent, de l'EBA, i Menorca Bàsquet, de la LEB.

La presentació oficial davant l'afició inquera el dia 8 de setembre davant un conjunt ACB i un amistós a Llucmajor amb el Menorca tancaran la pretemporada inquera, però no els amistosos, ja que el dia 8 d'octubre, amb la Lliga ja començada, es veurà el plat fort, ja que el Barça d'Aíto, que farà un stage a Llucmajor, jugarà contra els inquers. Serà el colofó perfecte per a una pretemporada plena de partits.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris