cielo claro
  • Màx: 22°
  • Mín: 21°
20°

Comença a sonar amb força el nom de Rufete com a possible reforç

El jugador es mostrà molt il·lusionat amb la possibilitat de jugar en el Barça

L'internacional Francisco Joaquín Pérez Rufete, exjugador del Mallorca, està il·lusionat amb l'interès que el Barcelona ha mostrat per ell en els darrers dies, un equip en el qual precisament començà a fer les seves primeres passes com a futbolistia. Encara que el seu nom és sols un més de la llarga llista que el club català maneja després de la marxa del portuguès Luis Figo al Reial Madrid, el jugador somia tornar a la Ciutat Comtal.

«Jo estic molt bé en el Màlaga, però està clar que a qualsevol jugador li fa il·lusió jugar en el Barcelona», assenyalà l'interior dret, que afronta la seva tercera temporada en el Màlaga després d'arribar en el mes de desembre de la temporada 1998/99 procedent del Mallorca, quan l'equip de La Rosaleda ascendí a Primera Divisió.

Rufete continua esperant que el club li revisi el contracte. Un apartat que ell mateix especificava que en cas de jugar un mínim de 30 partits, el Màlaga estava obligat a fer-ne una revisió, amb la qual cosa la seva clàusula de rescissió augmentaria dels 2.000 milions de pessetes que té en l'actualitat fins als 3.000.

«El meu agent i Puche es posaren a negociar la revisió, però l'interès del Barça s'ha produït després», així que el jugador encara no ha firmat res i si el Barça el vol, «només» ha de pagar 2.000 milions. «El Barça m'ha mostrat el seu interès. Si el Màlaga vol negociar serà perquè no vol tenir-me aquí, i si un club ve, paga allò que demana el Màlaga i hi ha una bona oferta per a mi, tots contents».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris