nubes rotas
  • Màx: 25°
  • Mín: 25°
24°

Continua la «guerra» entre el Platges de Calvià i el Santa Ponça

Felip Domínguez respon a les acusacions de Manolo Grillé

El colobrot de l'estiu a la Tercera Divisió continua obert. Felip Domínguez, president del RCE Santa Ponça, contestant a les argumentacions de Manolo Grillé, proferides sobre la seva persona, remet un comunicat on enumera les mentides que, sota el seu parer, ha fet públiques el president del Platges de Calvià.

Domínguez afirma que va ser Grillé que va dir «no» a la fusió dels equips del municipi, i aporta els noms dels presidents del Calvià i del Peguera, així com també el del tinent de batle del municipi, Manel Suàrez ja que, «davant de la negativa de Grillé, quedaren tots perplexos i sorpresos pel canvi d'actitud d'aquest senyor».

Seguidament, l'empresari santaponciner reconeix que continuen les negociacions entre ambdós clubs, tot excloent-ne el CE Peguera, «havent-hi intercanvi de jugadors entre ambdós clubs, segons la categoria que tingués cadascun, però sempre amb el consentiment dels pares», en clara al·lusió a les paraules de Grillé en què recordava que jugadors, encara en contra de la seva voluntat, havien arribat al Santa Ponça per tal que el club verd pogués fer un digne paper a la Lliga.

En tercer lloc, en la campanya 99/00, veu la llum un principi d'acord que Manolo Grillé canvia per complet, per presentar un nou projecte («que d'Unificació no tenia res») per tal d'obtenir més subvenció. Abans de dur-lo a l'Ajuntament, Domínguez convida en un restaurant Grillé i Antoni Manchado (responsable del tema de l'Ajuntament), que diu «no» al projecte presentat pel Platges.

A continuació, Domínguez recorda que si la major part de la feina de confecció del projecte la va dur a terme el Santa Ponça, deu ser que no està tan mal organitzat, i considera un signe de prepotència les paraules de Grillé.

Finalment, assegura que ells donaven per conclosa la polèmica, però que no «se'ns culpi d'una cosa de la qual el responsable únic és només ell; el que ha de fer és dir la veritat als socis i als pares dels nins del seu club».

Manolo Grillé, per altra banda, no vol entrar en polèmica però afirma que les conversacions es trencaren perquè Felip Domínguez volia comandar el macroequip, tot consentint que Grillé en fos el president. El mandatari del Platges reconeix que el projecte li agrada, però tampoc no l'entusiasma: «El nostre equip funciona molt bé sense els 25 milions de l'Ajuntament».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris