algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 22°
24°

El referèndum de Germán Burgos

El porter argentí assegura que l'opinió que els aficionats li facin arribar decidirà si queda o se'n va

82642

Burgos afirma que és feliç a Mallorca.

T. Monserrat.

Germán Burgos és un tipus peculiar. Això se sabia abans que arribàs a Mallorca, i es confirmà just aterrar a Son Sant Joan. Ahir, un any després de la seva arribada, tornà a demostrar-ho, en prendre la determinació de decidir el seu futur segons el que decideixin els aficionats. Germán Burgos ha convocat un referèndum.

El carismàtic porter argentí assegura que a partir d'ara rebrà les opinions dels seguidors mallorquinistes sobre la seva partida i actuarà en conseqüència: «Faré una consulta popular. Tota la gent que véngui i em digui que volen que quedi, jo l'anot, amb el nom, llinatge i el DNI, i si surt que quedi, quedaré, perquè la darrera determinació la tindrà la gent».

Després d'amollar aquesta bomba, Burgos completà les seves impressions indicant que «estic molt a gust a Mallorca, vull quedar per tot el que representa l'Illa per a mi i la meva família. Amb el cap fred, me n'hauria d'anar perquè vull i necessit jugar, però amb el cor, no vull abandonar Mallorca».

L'arquer argentí va realitzar ahir el seu primer entrenament a les ordres de Luis Aragonés, tècnic que declarà que no comptava amb Burgos. En la sessió participaren els quatre porters que actualment pertanyen a la disciplina vermellenca: Carlos Roa, Leo Franco, Miki Garro i Germán Burgos.

El Sabio de Hortaleza confirmà cara a cara a Burgos la seva opinió sobre la situació de la porteria mallorquinista, i el futbolista argentí no quedà decebut amb el preparador madrileny: «He trobat l'home que m'esperava segons les referències que en tenia. Un home molt sincer, i em va dir que no comptaria amb mi aquesta temporada, però deixà una porta oberta perquè les coses poden canviar. I també que si decidia quedar, em podria entrenar sense cap problema».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris