algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:

Els equips de Son Cotoner tornen a casa

El Reial Mallorca va fer entrega ahir de les claus del Miquel Nadal als seus antics ocupants

M. BAGUR Palma.
Els equips de la barriada de Son Cotoner ja tenen camp d'entenament. El Reial Mallorca va fer ahir entrega de les claus del que fins ara ha estat el seu camp, el Miquel Nadal. El conveni que firmaren ara fa deu anys aquesta entitat esportiva i l'Ajuntament de Palma, expirà fa mesos, i ara els clubs de la barriada tornen a casa.

El regidor d'Esports, Gaspar Oliver, va explicar ahir, deprés de l'entrega de claus que «l'Ajuntament s'havia compromès a tornar el camp als tres equips de la barriada de Son Cotoner tan aviat com el conveni amb el Malorca arribàs a la seva fi». A més, afegí que «aquest és un dia històric per a la barriada de Son Cotoner perquè hem entregat les claus als seus tres equips».

Respecte a les deficiències que pugui patir el Miquel Nadal, Oliver va afegir que «la situació d'aquest camp és normal i corrent. Dilluns ja vindran a començar a adobar aquestes petites deficiències perquè els clubs es puguin entrenar a partir de dia 10 en un camp en bon estat. La gespa artificial s'ha de canviar, és cert, però no ho podem fer enguany. Ara repararem desperfectes a les instal·lacions».

Dels problemes que hi hagi pogut haver amb el Mallorca, el regidor va explicar que no s'han pogut reunir, però que pensa fer-ho aviat per veure com es pot solucionar la situació: «amb el Mallorca no hi ha hagut tensió, el que ha passat és que no hi ha hagut un moment per part del Mallorca per asseure's a parlar sobre el conveni. Des que es va tancar el conveni fa deu anys, el Mallorca ha canviat molt, ja no és el mateix que era abans».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris