algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 10°
18°

Xavier Peris defensà el lideratge

Pere Mas i Miquel Perelló estan a només cinc punts del primer lloc

Xavier Peris (Illes Balears) defensà el mallot de líder de la IV Challenge Ciutat de Palma de Pista, que organitza la Societat Esportiva Illes Balears, en el velòdrom de Son Moix.

Malgrat de perdre terreny, respecte als dos pistards de Bicicletes Sancho, Pere Mas i Miquel Caldentey, segueix encapçalant Peris la general.

En la persecució individual, doblet dels homes de Miquel Riera, imposant-se Pere Mas, amb un registre de 5.07.660 minuts, classificant-se a continuació Miquel Perelló (5.11.020) i Xavier Peris (5.11.980).

En la puntuació, triomf de Joan Adrover (Illes Balears) que a més a més d'aconseguir la puntuació més alta, 23 punts, doblà Llorenç Avilés (Emaya) i Kike Becerra (Vall d'Uxo) una vegada i els altres participants dues o tres voltes.En la general té ara Peris cinc punts més que Pere Mas i Miquel Perelló i encara falten quatre jornades a disputar. Res no està decidit.

En júniors, Biel Tomàs (Saunier Duval) és el nou líder, malgrat de la gran actuació de Jaume Vallés (Illes Balears) que s'adjudicà la puntuació i va ser també el millor en la persecució, amb un crono de 4.03.450 minuts, seguit de Biel Tomàs (4.08'980) i Rafel Martínez (Illes Balears), amb 4.12'450 minuts. Hem de ressaltar l'absència del líder anterior, Ferran Mir (Lavanderia Perelló) que està corrent en una ronda madrilenya.

Jóse Maria Fernández (Saunier Duval) és el nou líder dels cadets. Biel Mora (Saunier Duval) s'adjudicà la persecució (2.39'920), seguit dels seus companys d'esquadra Daniel Munar (2.53'170) i Andrés Navarro (2.55'400). I Daniel Munar la puntuació, per davant del nou líder i Joan Font (CAn Nadal).

En la puntuació dels més petits s'imposà Biel Nadal (Lavanderia Perelló) en infantils, seguit de Biel Vivancos i Toni Coll (Campos), i Rafel Ramis (Cicles Gomila), seguit de Marc Cabot (Saunier Duval) en alevins.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris