nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
12°

La millor vela del món torna a Mallorca

El Reial Club Nàutic de Palma acollí la presentació de la millor regata del Mediterrani

La cita esportiva més important de l'estiu mallorquí donà ahir el sus, amb la presentació de la 19 edició de la Copa del Rei de Vela, realitzada al Reial Club Nàutic de Palma sota una gran expectació.

El batle de Palma, Joan Fageda, assenyalà durant la presentació, que la Copa del Rei «és la regata més important del Mediterrani i una de les millors del món». I un repàs de la relació d'embarcacions i tripulants participants denoten que l'elit de la vela es congregarà en aigües palmesanes.

La flota que participarà a la Copa del Rei s'ha vist limitada a un màxim de 120 vaixells, procedents de 17 nacionalitats distintes. Com és habitual, els participants estan dividits en dos grups, segons la seva eslora.

Al grup dels IMS-CR participaran un total de 51 embarcacions, destacant el Bribón patronejat pel Rei Joan Carles que, com cada any, sortirà com a favorit a endur-se la victòria final.

El seu gran rival serà el Banco Espírito Santo, que va guanyar l'any passat (amb el nom de Zurich). També cal destacar el Mallorca Yatching, a les ordres del campió olímpic mallorquí Pepote Ballester.

Pel que fa als IMX, on participaran 69 vaixells, destaca com a favorit l'embarcació patronejada pel prestigiós Pedro Campos, el DEN 40, així com el Buxs, de Dani Guitar. El proper dimarts, 1 d'agost, es donarà el sus a la competició, que finalitzarà el diumenge 6 d'agost. L'espectacle de la millor vela del món torna a les aigües de Mallorca.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris