muy nuboso
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
11°

Torna el millor padel a Palma

Les grans estrelles d'aquest esport es donaran cita al passeig marítim

Palma acollirà a partir d'avui les millors raquetes de padel del pla nacinal i internacional en un acte que tindrà lloc al moll de les Golondrines.

Aquest Tour, que durant deu mesos recorre les principals ciutats espanyoles (Sevilla, Barcelona, Madrid, Cadis, etc), arriba a Palma per tercer any consecutiu oferint a aquest esport una de les pistes millor ubicades del món. Durant quatre dies, els aficionats al padel podran gaudir de l'espectacle que oferiran els millors jugadors del món, entre els qui podrem trobar els actuals campions mundials masculins, l'espanyol Juan Martín Díaz i l'argentí Hernán Auguste, a més de les fèmines Itziar Montes i Carolina Navarro.

La importància de l'Opel Padel Tour 2000 resideix en el fet que aquest és el primer any en què la competició comptarà amb una categoria femenina, mentre que en les anteriors entregues només hi podien participar els homes.

Encara que la trajectòria d'aquest torneig a Palma és molt curta, es pot dir que ja ha viscut algunes importants millories. L'any 98 va ser el primer en què es va celebrar el torneig a Palma i es comptava només amb una sola pista ubicada ja al moll de les Golondrines. L'any 99 es va fer un recinte absolutament impressionant on s'hi col·locaren dues pistes i es va aconseguir un important aforament de públic. Les dotacions econòmiques també van ser més importants que l'any anterior. Ara, a l'any 2000 ens trobam amb un quadre masculí i un femení amb els millors jugadors i del món i una dotació econòmica de més de vint milions de pessetes.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris