nubes dispersas
  • Màx: 14°
  • Mín:
11°

El mallorquí Toni Tauler arribà a París en el seu debut a la ronda gal·la

El de Santa Margalida aconseguí acabar 63è en la classificació individual

L'únic ciclista mallorquí que ha estat present en el Tour de França, el corredor del Kelme Antoni Tauler, acabà ahir com la resta de corredors la seva participació en la cursa francesa, en una meritòria 63a posició.

Es pot dir, en línies generals, que la seva participació ha estat un gran èxit, ja que el conjunt espanyol del Kelme ha estat un dels més actius durant tota la ronda francesa, i finalment ha aconseguit la victòria final per equips, fet que suposa un gran premi per a l'esforç realitzat pels corredors de l'equip espanyol.

A nivell individual el corredor mallorquí, que corria el seu primer Tour, ha tingut alts i baixos durant la ronda francesa. Així, començà la cursa amb molta d'il·lusió, després d'acabar 37è en la primera etapa contra rellotge.

En la segona etapa el corredor mallorquí es va adonar de la que seria la seva missió en la ronda francesa, és a dir convertir-se en l'ombra dels homes importants del seu equip, com Roberto Heras, i ajudar-lo en els moments més complicats o compromesos.

El corredor de Santa Margalida va descobrir la duresa del Tour en el començament de la «muntanya» i les temibles pujades a l'Hautacam i l'Aubisque, que segons les paraules del corredor mateix foren un autèntic infern, que semblava que no acabaria mai per molt que correguessis.

Un dels pitjors dies del mallorquí fou paradoxalment un dels millors dies per a l'equip Kelme, ja que fou l'etapa en què es va arribar a Courchevel, on un dels seus companys d'equip, el colombià Santiago Botero acabà en primera posició i adquirí el mallot de millor en muntanya. El mallorquí acabà a més de 35 minuts i arribà en la posició 102a.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris