algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
15°

Gaspart i Bassat, continuisme versus renovació

Joan Gaspart, nova imatge sense renunciar al passat. Lluís Bassat, la il·lusió pel canvi dins el barcelonisme

Joan Gaspart i Solves ha iniciat el compte enrere cap al dia que més satisfacció espera trobar, el de dirigir el FC Barcelona, somni que ha mantingut latent durant 22 anys a l'ombra del seu mentor, Josep Lluís Núñez. Ha estat un llarg recorregut; 22 anys a la gelera i més d'un mes a la batalla. En aquest darrer tros se n'ha duit per davant les candidatures que se li han mostrat afins (Masfurroll, Fernández i Castells), i ha acabat amb vells opositors (Fernández, Farga i Rovira).

El president del grup Hoteles Unidos (HUSA) té 55 anys (va néixer l'11 d'octubre del 44), està casat i té cinc fills, a més de dos néts. El llegat de Josep Lluís Núñez no l'incomoda, com tampoc que el tanquin en la parcel·la continuista. El seu treball de campanya s'ha orientat a demostrar que se sent capacitat per abanderar una renovació i imposar «el seu» estil.

Gaspart avisa que imposarà una nova imatge, però sense renunciar al seu passat. El Gaspart més dialogant, més integrador, l'il·lusionat amb un nou projecte, amb ganes d'espolsar-se la pols que se li ha acumulat en la darrera etapa del nunyisme per inactivitat, i també el menys sorneguer i reptador està en escena des de fa un mes.

Ha emès un discurs punxant i compromès, reiteratiu i monòton, però al contrari d'altres episodis, mancat de males formes i d'insults. La capa de pintura pareix que li ha donat un altre matís.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris