nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín:
10°

La era Núñez arriba avui a la seva fi

El Barça tindrà avui, després de 22 anys, un nou president, que sortirà d'entre Gaspart i Bassat

73050

El Barcelona celebra avui les seves eleccions. Josep Lluís Núñez haurà de votar com un soci més i dir adéu al Barça.

La inacabable campanya electoral del FC Barcelona, després de dos interminables mesos de discursos, pactes, debats i promeses, arriba avui a la seva fi amb la convocatòria de les eleccions, en les quals tenen dret a vot 93.006 socis, que escolliran el trentaquatrè president de l'entitat entre les dues opcions: Lluís Bassat i Joan Gaspart.

Avui serà el darrer dia de Josep Lluís Núñez, el dirigent més veterà del futbol espanyol i el que més temps ha estat en la presidència del FC Barcelona, després del seu triomf el 1978. Aquestes eleccions són molt diferents de les d'anteriors anys. En aquestes, per primer pic el barcelonista ha assistit a un debat com mai abans s'havia produït.

Mentre que en 22 anys, Núñez declinà els debats, en aquestes eleccions, els cara a cara entre els candidats han estat nombrosos, i el soci sap quines són les idees dels dos aspirants a la presidència. Han estat dos mesos intensos des que Núñez sorprengués amb un adéu inesperat (li quedaven dos anys de mandat). Dos mesos en els quals s'han arribat a estructurar fins a sis precandidatures (Joan Castells, Joan Gaspart, Àngel Fernández, Lluís Bassat, Gabriel Masfurroll i Jaume Llauradó).

Al final només dues opcions, la de Joan Gaspart i la de Lluís Bassat, han arribat al final de la maratoniana campaya. La retirada de Castells ha incrementat les possibilitats de Lluís Bassat, ja que ara ja només hi ha una opció alternativa al continuisme de l'era Núñez, si bé des de la candidatura de Gaspart es pensa que amb la fusió han aconseguit el suport definitiu cap a la presidència.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris