algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 10°
10°

Castells s'uneix a Gaspart i es converteix en el quart aspirant que abandona

La lluita per presidir el Barça serà ara un duel entre Bassat i l'exvicepresident

Joan Gaspart i Joan Castells, aspirants a la presidència del FC Barcelona, anunciaren ahir al migdia en un hotel barceloní un pacte amb vista als comicis del pròxim diumenge, per la qual cosa únicament concorreran a les urnes dos candidats, Joan Gaspart i Lluís Bassat, i Castells s'integra amb tots els membres del seu grup a la candidatura de l'exvicepresident blaugrana.

Castells, proclamat candidat amb 3.317 firmes de suport, demanà el vot per a Gaspart dels socis que li han fet costat: «Perquè és el mateix vot». Destacà, a més, «el coneixement i l'experiència» de l'exvicepresident barcelonista, i explicà: «Farem feina junts pel bé del Barça, d'igual a igual. Des d'avui treballam junts per un èxit electoral», afirmà Castells, que s'ha convertit en el quart aspirant que abandona després de Jaume Llauradó, Gabriel Masfurroll i Àlex Fernández.

El fins ahir candidat a la presidència del Barcelona també va fer referència al «mal estil» de Lluís Bassat, qui «no és el més indicat per assumir la renovació del Barcelona. No és bo per al Barça. No ha tingut un estil coherent i no volem gent partidista i que es basi en els atacs», afegí.

Castells assegurà: «Ja no tenc els recels que tenia» i destacà: «Des d'avui farem feina junts i els nostres eixos es basen en renovació, experiència i respecte, i amb aquest acord s'asseguren aquests objectius i l'èxit del Barcelona».

Joan Gaspart, per la seva part, destacà: «Els socis que desitgin una candidatura que estimi el Barça ja la tenen, és la que formen Joan Gaspart i Joan Castells, encara que també tenen una candidatura els que pensen que no s'ha fet res de bo i que des del dia 24 poden començar de zero trencant amb tot el que s'haurà fet fins aleshores», va dir en referència a Lluís Bassat i els seus seguidors.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris