nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:

Luis Aragonés, amb les coses ben clares

El nou tècnic mallorquinista confirmà que Burgos serà el porter descartat, i que espera l'arribada d'Etoo

Deixant les coses clares des del primer dia. Luis Aragonés va fer honor a la seva fama i a les seves paraules el dia que el presentaren, i en la seva primera conferència de premsa un pic començada la pretemporada, deixà patent que enguany cada paraula que pronunciï no deixarà indiferent ningú.

Luis parlà de la bona impressió dels seus homes, que té clar qui vindrà i qui marxarà del Mallorca, i quin és l'objectiu de l'equip. Així, en relació al tema de moda en l'actualitat mallorquinista, el triangle Mallorca-Tristán-Reial Madrid (amb un quart home, Samuel Etoo, implicat), el savi d'Hortaleza afirmà que «ningú no m'ha dit res, però el cert és que Diego ha fet un contracte amb un altre equip i no crec que estigui en el Mallorca enguany».

Més clar té encara, sorprenentment, la resolució de la possible vinguda de Samuel Etoo, si bé no sap encara quan el tindrà a les seves ordres: «Jo don per fet que Etoo vindrà per estar amb nosaltres. M'han dit que serà per aquí... un dia d'aquests. Abans de partir cap a Àustria xerraré amb el club per saber-ho. Si ha de venir, que sigui aviat».

Si no vénen ni Diego ni Etoo, no demanaria cap davanter. Crec que ens hem de centrar en aquelles posicions en què necessitam gent, i la banda dreta del mig camp n'és la principal. En això estam fent feina tots, però en silenci, que és important».

Un altre tema que s'ha de resoldre com més aviat millor en la composició de la plantilla és la sortida d'un dels porters de l'equip. Aragonés no en té cap dubte: «El tema dels porters és claríssim. Qui se'n va és Burgos. Ell no és aquí, i m'agradaria dir-li a ell personalment, però els seus representants ja n'estan informats. Quan véngui, li ho diré».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris