algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

Cruyff negocia el traspàs de Zidane al Barça

Segons Bassat, l'extècnic holandès ja s'ha reunit amb la Juventus

Els tres candidats a la presidència del FC Barcelona, Lluís Bassat, Joan Castells i Joan Gaspart, tornaren a trobar-se en un nou debat, aquesta vegada, al Col·legi de Periodistes de Catalunya, i el jugador francès de la Juventus, Zinedine Zidane, va ser el protagonista de l'acte.

Lluís Bassat va obrir el debat anunciant que per recuperar l'orgull i l'estil que va marcar la millor època del club, la del «Dream Team», el FC Barcelona necessita comptar «amb els millors jugadors del panorama internacional i els millors valors de la pedrera», i va anunciar que «tenim firmat un preacord amb Zidane, amb Gerard i amb un jugador argentí», del qui no en va voler desvelar el nom.

El publicitari va revelar que Johan Cruyff va parlar amb el vicepresident de la Juventus, Roberto Bettega. «Cruyff es va reunir personalment amb Bettega per les bones relacions que tenen de la seva època de jugadors» i va assegurar que l'extècnic holandès va arribar a un preacord amb el jugador francès «amb les mateixes condicions econòmiques en què havia arribat a un acord quan Johan era entrenador i va ser destituït per Josep Lluís Núñez».

El traspàs de Zidane al FC Barcelona suposaria el pagament de «10.000 milions de pessetes», va anunciar Bassat però va apuntar que «la Juventus ve principalment per la seva intenció de tornar a tenir relacions amb Johan Cruyff», va destacar el publicitari, qui davant de la pregunta de si cediria el jugador en cas de no ser president del Barcelona va afirmar que «per descomptat ho faria» encara que va assenyalar que «Zinedine Zidane ve per estar amb Johan Cruyff i difícilment vendria si no hi ha en Johan».

Per la seva part, el candidat Joan Gaspart va replicar a Lluís Bassat i va assegurar que «ni Zidane ni Gerard vindran».
El vicepresident del FC Barcelona va aprofitar també per reiterar que les eleccions «no serveixen per elegir qui serà l'entrenador ni els jugadors, sinó el president».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris